donderdag 25 juni 2009

Dräger Medical Netherlands B.V. maakt sinds kort gebruik van een zeer bijzondere bedrijfswagen van Opel. Het Motorhuis Den Haag leverde een Movano met een lengte van maar liefst 7,20 meter. Dräger Medical Netherlands B.V. beschikt hiermee officieel over de langste Opel Movano van Nederland. 
 
Diverse partijen hebben samengewerkt bij de opbouw van de verlengde Opel Movano. Terberg Specials ‘zaagde’ de originele Movano Chassis Cabine L3H1 doormidden, waarna Lamboo Carrosserie een achteroverbouw op de Movano monteerde. Lamboo ontwikkelde tevens de bakopbouw en de klep voor de verlengde Movano. Door de strakke planning en controle vanuit de Haagse Opel-dealer verliep het project naar volle tevredenheid van alle partijen.

Opel Movano











Zorgproces
De materialen die Dräger Medical Netherlands B.V. moet vervoeren, zijn dikwijls te groot voor een gangbare bedrijfsauto. De organisatie zocht én vond een oplossing bij Opel. Dräger Medical Netherlands B.V. koos Het Motorhuis Den Haag als leverende partij vanwege de speciale Fleetsales-afdeling van de Opel-dealer, die over veel expertise op het gebied van speciale leveringen beschikt. Dankzij deze Fleetsales-afdeling heeft Dräger Medical Netherlands B.V. de zekerheid van vaste aanspreekpunten en een constant hoog serviceniveau.

Dräger Medical Netherlands B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten, diensten en geïntegreerde totaaloplossingen voor patiëntenzorg en thuiszorg. De internationale organisatie helpt haar klanten patiënten te begeleiden in het volledige kritische zorgproces. Dräger Medical is vertegenwoordigd in meer dan 190 landen, met dochterondernemingen in veertig landen. Wereldwijd heeft Dräger Medical bijna zesduizend medewerkers. In de Nederlandse organisatie werken in totaal 278 mensen.

Ideale oplossing
Opel is een van de belangrijkste spelers op de markt van bedrijfsauto’s. Het assortiment modellen reikt van de veelzijdige, compacte bestelauto Combo tot de ruime Vivaro en Movano. Door de diversiteit en de flexibiliteit van alle modellen kan Opel voor elke transportbehoefte de ideale oplossing aanbieden tot een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 3,5 ton. Opel vult dit aan met een uitgebreid aangepast serviceprogramma voor particuliere en zakelijke klanten, waarin de mobiliteit van de klant topprioriteit is.