zondag 16 augustus 2009

Alle Ford Transit dieselmodellen met gratis roetfilter

Per direct levert Ford zonder meerprijs haar gehele Transit reeks af-fabriek met roetfilter voor alle zeven beschikbare common-rail dieselmotoren, met vermogens die variëren van 85 tot 200 pk. Ford vervult hiermee binnen de bedrijfsautosector een voortrekkersrol.

Dankzij de Nederlandse overheidssubsidie van € 400,- wordt een deel van de meerkosten van af-fabriek roetfilters door de overheid vergoed. Om dit initiatief van de overheid extra kracht bij te zetten, vult Ford tot nader order de meerkosten van het roetfilter boven de subsidie aan, waardoor het gesloten af-fabriek roetfilter voor de Transit-klanten geheel gratis is.

Maar er is voor de ondernemer nog meer voordeel te halen als die nu een Transit aanschaft, want tot nader order krijgt hij ook nog eens een gratis Business Pack met een normale totaalprijs van € 1.000,- exclusief BTW en BPM,. Dit aantrekkelijke Busines Pack is speciaal afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder en is leverbaar op alle beschikbare Transit-modellen (met uitzondering van de Business Edition). Het omvat een geavanceerd navigatiesysteem met 5-inch kleurendisplay en een gedetailleerde kaart, een Bluetooth telefoonverbinding voor hands-free telefoneren en Voice-control bediening van de telefoon, het navigatiesysteem en de radio. 


Alle Transit modellen met gratis Business Pack en alle dieselmodellen bovendien met gratis roetfilter.