woensdag 28 september 2011

Renault Master verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2012

Op het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management is bekend gemaakt dat de Renault Master is verkozen tot de Bestelauto van het Jaar 2012.
Renault pakte met de Master de prijs van Bestelauto van het Jaar 2012, op de voet gevolgd door de Volkswagen Transporter en de Mercedes-Benz Sprinter. Volgens de jury, die bestaat uit twaalf bedrijfsautospecialisten uit de wereld van lease, fleet en bedrijfsautojournalistiek, verloochent Renault zijn traditionele kwaliteiten in dit segment niet. Vorig jaar was het de Trafic die de titel mee naar huis nam.

Lean Verstoep, Directeur Verkoop van Renault Nederland, wint met de Master de titel Bestelauto van het Jaar 2012'

Renault zet volgens de jury een uitstekend professioneel dealernetwerk neer en dat is essentieel voor deze markt. Als grootste pluspunt van het product werd de relatief lage kilometerkostprijs genoemd. Nummer twee, de Volkswagen Transporter, zat de Trafic extreem dicht op de hielen. Het feit dat juist de kilometerkostprijs van de populaire Volkswagen aan de hoge kant werd bevonden, liet de schaal doorslaan naar de Renault. Mercedes-Benz behaalde met de Sprinter de derde plaats. Mercedes-Benz kan bogen op een uitstekend dealercorps maar moest ook de Trafic als winnaar laten voorgaan op het criterium kilometerkostprijs.

(bron: AutomobielManagement)