donderdag 6 februari 2014

Ford prijst Transit Courier en extra's

Wie op zoek is naar een compacte bestelauto, kan nu ook de nieuwe Transit Courier op het lijstje zetten. Ford heeft zojuist de prijzen van deze compacte bedrijfswagen bekendgemaakt.

Vanaf net geen 10.000 euro kun je al op zoek naar een Transit Courier: de instapper heeft een vanafprijs van 9.990 euro, exclusief belastingen en andere bijkomende kosten. Voor dat geld krijg je een Ambiente 1.0 EcoBoost met 100 pk. Dieselen kan vanzelfsprekend ook: vanaf 11.690 euro ben je de eigenaar van een Transit Courier met een 75 pk sterke 1.5 TDCi-motor. Betaal je minimaal 12.090 euro, dan is er dan 1.6 TDCi met 95 pk. Al deze versies zijn in de Ambiente-uitvoering, waar onder meer 15-inch stalen wielen, handmatig verstelbare buitenspiegels en centrale vergrendeling bij horen.

Een treetje hoger staat de Trend-uitvoering, met onder meer airco, een infotainmentsysteem en diverse andere luxeartikelen. De meerprijs bedraagt voor elke motorisering 1.200 euro. Daarnaast zijn er diverse introductiepakketten met opties, waarmee reeksen extra’s met korting worden aangeboden. Daarnaast is er onder meer automatische airco voor een meerprijs van 200 euro, metallic-lak voor 250 euro en kost een navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm 600 euro.

Medio juli 2014 arriveert de Ford Transit Courier in Nederland, maar hij is per direct al te bestellen.

(bron: AutoWeek)