zondag 28 maart 2010

Nieuwe Economy Editions van Ford

Ford introduceerde eind vorig jaar de Economy Editions van de Transit en de Transit Connect met korte wielbasis. Deze bestelauto’s combineren volgens Ford de scherpste aanschafprijs met de laagst mogelijke operationele kosten, waardoor ondernemen met een Ford tijdelijk nog aantrekkelijker wordt. Het prijsvoordeel kan oplopen tot bijna 4.000 euro.

De Transit Connect is de compacte en lichte bedrijfsauto van Ford die zeer succesvol is bij zowel grote als kleine ondernemers. Hij beschikt over een zeer praktische laadruimte die meer dan genoeg plaats biedt aan twee Europallets. De Transit Connect met korte wielbasis is tijdelijk leverbaar als Economy Edition voor slechts 10.195 euro exclusief BTW en BPM. De Transit Connect Economy Edition is uitgerust met de 75 pk sterke 1.8 TDCi-dieselmotor. Voor de duurzame ondernemers is er nu ook een versie met af-fabriek roetfilter en 90 pk dieselmotor voor 400 euro extra.

Deze prijsstelling betekent niet dat Ford bezuinigt op de standaarduitrusting van de Connect Economy Edition. Zo beschikt de bestelauto onder meer over ABS met vier schijfremmen, dagrijverlichting, automatisch inschakelende alarmlichten (in het geval van een noodstop) en een volledig tussenschot.

Bovenop de standaarduitrusting is nu een Comfort Pack beschikbaar voor de Ford Transit Connect Economy Edition. Dit pakket bestaat uit centrale dubbele vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierramen en een radio/CD-speler met stuurwielbediening. De meerprijs voor het Comfort Pack is 400 eurowaarmee het totale prijsvoordeel op de Transit Connect Economy Edition oploopt tot bijna 2.200 euro.

Ook van de grotere en ruimere Transit is tijdelijk een speciale Economy Edition verkrijgbaar. De Transit Economy Edition beschikt over de geavanceerde 2.2 TDCi-dieselmotor met 85 pk en is uitgerust met onder meer ABS met schijfremmen rondom en elektronische remkrachtverdeling, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare voorportierramen. De Transit Economy Edition is leverbaar voor 14.295 euro exclusief BTW en BPM en biedt een prijsvoordeel van 2.655 euro.

Voor een meerprijs van 500 is de nieuwe Ford Transit Economy Edition verkrijgbaar met het Cool & Sound Pack. Dit pakket bestaat uit een radio/CD-speler met stuurwielbediening en airconditioning. Wie kiest voor een Transit Economy Edition mét Cool & Sound Pack kan rekenen op een prijsvoordeel van bijna 4.000 euro.

De Economy Editions van de Transit Connect en Transit zijn per direct leverbaar en in gelimiteerde oplage beschikbaar. 


(bron: Bestelauto)