dinsdag 12 augustus 2008

Forse kortingen bij VW

Onder de naam Startklaar Campagne begint Volkswagen een actie om de voorraad onverkochte bedrijfsauto’s aan de man te brengen.

‘Startklaar’ is een actie die loopt tot 10 mei en waarbij op alle modellen aantrekkelijke kortingen worden gegeven. Voor de SDI-uitvoering van de Caddy geldt een extra voordeel van 250 euro (exclusief btw) bovenop de reeds bestaande acties zoals een onlangs ingestelde korting van 1.000 euro. Voor de overige uitvoeringen van de Caddy geldt een Startklaar-voordeel van 500 euro.

Voor de Transporter T-Edition, die standaard al is uitgerust met diverse extra’s zoals parkeerhulp en lichtmetalen velgen, is de extra Startklaar korting 1.000 euro. Voor de overige Transporter-uitvoeringen is dat 1.250 euro. Voor Volkswagen Crafter wordt 1.500 euro Startklaar-voordeel gegeven op alle Crafter-modellen. Alle Startklaar-modellen zijn uit voorraad leverbaar. Volkswagen richtte een speciale website in. Verder is er informatie te vinden op over de sloopregeling op de www.nationalesloopregeling.nl.overheidssite die daarvoor is ingericht.